Statystyki
wojenne |
Statystyki |
Pozycja: 128 Cześć: 1057 |
|
Ostatnią wojnę z Black Rose |
Przegraliśmy |
WYGRANYCH |
|
Szykuje się wojna
z: |
13 |
||
PRZEGRANYCH |
|||
Wpłacajcie kasę będziemy jeszcze wyżej! |
8 |
||
Jak już mamy własne forum to możemy się pozna zacznę pierwszy.
Mam na imię Łukasz mam 14 lat i mieszkam koło Gdańska moje ulubione gry to CS zm mod Shakes & Fidget
Pozdrawiam
Admin
Mam na imię Damian mam 15 lat mieszkam w małej wsi( Tursko) nieopodal Kalisza (15km). Lubię grać w piłkę nożną i siatkówkę . Grałem w gladiatusa , plemiona i Amorion. W cs grałem poł roku.
Mam na imię Arek i mam 14 lat. Mieszkam w Gdyni. Umiem programować w PHP, JavaScript. Piszę strony, uczestniczyłem w kilku większych projektach. Moje ulubione gry to:
Combat Arms
Margonem
S&F
Klanowicz
Adam z Sieradza na tym forum to raczej za czesto nie będę nie mam tyle czasu prędzej priv in game
mam 20lat
także troche odbiegam wiekowo QQ odnośnie gry to lubię bycie fair najprościej mowiąc
krawecki napisał:
Adam z Sieradza
na tym forum to raczej za czesto nie będę nie mam tyle czasu prędzej priv in game
mam 20lat
także troche odbiegam wiekowo QQ odnośnie gry to lubię bycie fair najprościej mowiąc
A zdziwiłbyś się ilu jest graczy "starszych" w takich MMORPG. Sam znam kilkanaście, w tym kilka osobiście.
Klanowicz
To w takim razie poznajcie jeszcze jednego "starego" gracza.
Robert 25 lat.
Mam nadzieję, że różnice wiekowe nie będą przeszkodą tylko atutem w gildii.
Pozdrawiam.
Klanowicz
Tutaj kolejny, tym razem młodszy mag ^ ^. Daniel 15 lat z Koszalina. Gram w różnej maści fps-y, poza tym strzelamy się też z kumplami na ASG.
Pozdro xP
Zbanowany
elo all ;P
tak wgle jestem Daniel ze Skierniewic, mam 16 lat, gram w Battlefield: bad company 2 no i w s&f. Poza kompem to jezdze na moto, gram w piłke nozną (trenowałem w klubie 4 lata)
Ostatnio edytowany przez don3sko (2010-08-21 07:48:27)
Klanowicz
elo, elo 3, 5, 0
Jestem Bartek mam 13 lat, pochodze ze Skierniewic. Gram w Total War:Rome i s&f (lubie tego typu MMORPG).
Mam Yamahe Aerox i często na niej śmigam, a poza tym gram w piłe.
Pozdro. xD
Ostatnio edytowany przez Earanor (2010-08-22 11:39:54)
Klanowicz
Miło, może "starzy" zdominują gildię i zmienimy nazwę na "Old Division"
Admin
Stara Dywizja hmmmmmm... może kiedyś ale narzie nas młodszych jest 7 a was 4
czyli ty Krawecki Relena i niewiadmo czy newet
Klanowicz
Nazywam się Darek i mam 14 lat a ''Stary'' 25 latek to mój brat.
Ostatnio edytowany przez Newiden (2010-08-29 16:10:58)
To ja jestem Natalia z Koszalina ^^ Mam 15 lat i dużo czasu. Lubię gry, czytanie i Jogurta (ale to tak nie na temat ;p)
Klanowicz
A ja jestem Kasia o.o z Polski o.o
Mam 15 lat i prywatnie lubię grać na ps3 i różne dziwne gry o.o
Klanowicz
Jest zaiście cudowne XDDDD
Klanowicz
Cudowne miasto Polska
To też napiszę coś od siebie
Mam na imię Adrian mam 20 lat i mieszkam w Poznaniu a moje ulubione gry online to menelgame, miejskie gangi na nk i od niedawna Shakes & Fidget
Klanowicz
Menel jest dobry, ale jakoś szybko mi się znudził, może przez Shakes & Fidget
Miło, że mamy kolejnego "starego w Dywizji.
Klanowicz
heheh niech zrobią opcję oficerów z dwoma odznaczeniami to się wkręcimy i bedziemy nieformalna organizacją pod nazwą Dywizja Starych Pierdzieli xD