Statystyki
wojenne |
Statystyki |
Pozycja: 128 Cześć: 1057 |
|
Ostatnią wojnę z Black Rose |
Przegraliśmy |
WYGRANYCH |
|
Szykuje się wojna
z: |
13 |
||
PRZEGRANYCH |
|||
Wpłacajcie kasę będziemy jeszcze wyżej! |
8 |
||
Klanowicz
No to powoli zaczyna mnie to drażnic.. Kto wpadł na pomysł z tą całą akademią ? dlaczego nie zostało to uzgodnione wraz ze wszystkimi oficerami ? Amant jeśli to ty rozumiem żeś lider ale bądź odpowiedzialny w swej roli Moim zdaniem ta cała akademia jest niepotrzebna a Klarim luzuj trochę poślady wbijasz na chwile na chata i piszesz kto w 3 dni nie będzie miał 25 wypad do akademii.. jest kilka takich osób z resztą wszystkie od 20lvl w dół
I PO CO ?
Wywalając graczy do akademii pozbawiacie ich naszych bonusów przez co tracą na rozwoju ! a na tym traci gildia !
Mało tego pozbawiacie ich możliwości wpłaty kaski na rozwój GILDII
Rekrutacja od 25lvl słaby pomysł ludzie na tym poziomie mają już gildie i takich szuka się jak ze świeczką
dzieląc Gildie na nią samą i akademię miast zyskać stracimy tylko członków którzy zwyczajnie pójdą do innej gildii która ich z radością przyjmię i bonusy jakieś pewnie ma..
Kto będzie prowadził taką akademię? każdemu szkoda tracić bonusów i kasy jaką na nie wydali
A amant ty też nie wbijesz 25 przez 3 dni to raczej awykonalne.. to co lecisz do akademii ?
to teraz poproszę PLUSY z takiej sytuacji jak również z radością wysłucham osób rzeczonych które faktycznie mają polecieć do akademii..
my point is.. PO KIEGO GRZYBA NAM AKADEMIA ?
Ostatnio edytowany przez Krawecki (2010-08-28 13:23:09)
Zbanowany
dobrze pisze ;]
Klanowicz
A to ja się pochwalę może moją lojalnością i przywiązaniem do naszej ekipy otóż dostałem dziś wiadomość od gracza Sora z gildii Złodzieje Dusz (można obczaić na sali
) czy nie chciałbym do nich dołączyć i odejść od was ale uprzejmię podziękowałem
mam nadzieję że wy nie dostajecie takiej poczty a jeśli nawet to robicie to samo co ja
w sumie nie ma się czym chwalić może raczej świecę przykładem hehehe Ghost Division ! ! ! !
PS. PRECZ Z AKADEMIĄ! TANIO SKÓRY NIE SPRZEDAM xD
Ostatnio edytowany przez Krawecki (2010-08-28 14:21:27)
Zbanowany
Akademii mówimy STANOWCZE NIE!!!
Klanowicz
Totalnie popieram kraweckiego..
Myśle, ze akademia nie jest nam az tak bardzo potrzebna, a można teraz pomóc w rozwoju tym mniejszym levelom, by potem gdy urosną w siłę pomogli w rozwoju gildii..
Klanowicz
Hmmm od począstku pisałem, że to nie ma sensu xD.
Akademia nie daje nam w sumie nic. I co z tego, że poślemy słabszych, jak oni właśnie potrzebują pomocy w rozwoju ; P.
Dajcie luz z akademią, po prostu nie zapraszajcie jakimś genialnym schematem "nike, adidas, reebok, lotto", bo to już zdeczka idiotyczne ;DD
Ostatnio edytowany przez MagicznyJogurt (2010-08-28 20:17:48)
Admin
Nie rozumiem Krawecki skąd te nerwy?? Ja też za dużo o tym nie wiedziałem , dawno temu Klarim wpadł na pomysł By zrobić Akademię, ja tylko potwierdziłem że może kiedyś, niedawno bez mojej zgody ani bez żadnej mojej wiedzy po 2 dniowej nieobecności zobaczyłem na stronie wpis że Klarim " JUŻ" założył taką akademię.
A po za tym Krawecki widzę że nie zrozumiałeś sensu Akademii. Jak graliście w gladiatusa, to nie muszę wam tłumaczyć po co jest akademia.No więc tak Jeżeli chcemy mieć silną gildię i dobrych graczy np od 15lvl ( Klarim sam wyznaczył 25lvl choć uważam że 15 wystarczy a 25 lvl w 3 dni to oczywista przesada) no więc w akademi rozwijają się postacie chcące być w naszej gildii ale nie spełniają wymogów i w akademi ulepszają się by spełnić wymogi lvl i podwyższyć staty..
Po za tym Akademia też z czasem nabyła by bonusy a dużo lepiej od razu duże lvl przyjmować podać wam kilka przykładów niskich lvl które stały w gildii i nie nie wiadomo czy grały czy srały?? Remi,Samberion,Uchol,Pustak,Scarer to przykłady z wielu a tak wiemy czego się spodziewać.A jak sobie wyobrażasz wojnę z gildią gdzie najniższy lvl jest 40?? Co takie 10lvl-20lvl zdziałają??A po za tym akademia może się wyodrębnić. I wcale nie jest powiedziane że muszą odchodzić z akademi do nas ale ja osobiście uważam że akademia to nie był zły pomysł a w tej sytuacji dałem Klarimowi wolną ręke i nie powiem PRZESADZIŁ..
PS ; Akademię prowadził Klarim z drugiego konta SmgXd
Ze-Mnie-Prawie-Są-Ludzie
Akademia jest zbędna, to nie plemiona
Klanowicz
Większość przemówiła. Trzeba się z nią zgodzić
Admin
Trudno ale to był dobry pomysł
Klanowicz
Tylko nie wypalił, jak większość dobrych pomysłów
Klanowicz
mozemy wrocic do tego pomyslu ale jak sie troche podrasujemy chociaz minimum level 40 kazdy czlonek mozna tez pomyslec o karcerze lol jak ktos nie placi albo nie bierzu udzialu w wojnach to wypad na tydzien do gildii karcerowej bez bonusow hahaha jak odsiedzi swoje to wraca i nadrabia zaleglosci z nadwyszka hehehehe nie no zart to bylaby chyba lekka przesada
Admin
Nie głupi pomysł ale taka gildia musiałaby mieć przywódce a kto by chciał dołączyć do gildii bez bonusów, raczej by sobie poszedł do innej gildii a nas miałby poprostu w d upie
Klanowicz
Chciał dobrze, wyszło jak zawsze