Statystyki
wojenne |
Statystyki |
Pozycja: 128 Cześć: 1057 |
|
Ostatnią wojnę z Black Rose |
Przegraliśmy |
WYGRANYCH |
|
Szykuje się wojna
z: |
13 |
||
PRZEGRANYCH |
|||
Wpłacajcie kasę będziemy jeszcze wyżej! |
8 |
||
Klanowicz
Po wstępnych rozmowach dotyczących naszego rozwoju jak i faktu że teraz każda cecha będzie nas kosztować dodatkowo grzyba chcemy wprowadzić następującą składkę dotyczącą rzecz jasna WSZYSTKICH jak i lidera :>
ilość złota bez zmian 2 x level dziennie
raz w tygodniu (sobota) grzybek który wypadnie z misji na 99%
raz w miesiącu 5 grzybów (sms za 11zł 30 grzyba za 25 kupujemy mounta 50% co by członkowie gildii również zyskali na rozwoju
składek będę pilnował ja
kto narzeka na brak kasy niech nie przesadza i odkłada po 28 groszy dziennie xD
przypomnę że wpłata grzyba na gildie wiąże się z chociaż jednorazowym zakupem u grzybiarza toteż kto nie chcę w ogóle wydawać jakiejkolwiek kasy na "gupiom" grę może od razu opuścić gildię
składki tego typu są teraz standardem od 25 poziomy cecha kosztuję o 5 grzybów więcej na każdy poziom
można się pokusić o wydropienie w miesiącu łącznej składki 9 grzybów bez potrzeby wydawania kaski (to jest możliwe
jest to jak na razie pomysł wyrażajcie swe opinie i jakby co to ruszymy od października można już zacząć ciułać grzyba
ku chwale Ghost Division!
Oficer Krawecki
Admin
pomysł fajny nie powiem, ale dla osób takich jak np, ja które nie zarabiają, pozostaje jedynie "żulić" od rodziców, a żeby wpłacać tak jak mówisz musielibyśmy regularnie zakupywać albo znaleźć jakiegoś gostka co mu bardzo zależy i będzie wpłacał jak np były oficer Gateway (13grzybków) .
No gildia musi się rozwijać więc grzybki muszą być. Jakby się postarać to pewnie się uda xP Chcieć to móc ^^ Już raz kupiłam więc nie będzie problemu. Ale co miesiąc nie mam zamiaru...
Klanowicz
No nic wracam w październiku i wcielam pomysł w życie to nie jest dużo uwierzcie !
dla takich jak isaribi pisałem wcześniej macie cały miesiąc na zebranie 11zł bądź wydropienie 9 grzybów to szmat czasu i mało kasy
a Amant ja też nie pracuję jeszcze jadę tylko na 10 dni do Francji do roboty ale jak to na studiach kasa zawsze się jakoś znajdzie złaszcza na browar xD
a jeśli NA PEWNO nie będziecie co miesiąc kupowali to możecie zrezygnować z mounta 50% i macie raz na 3 miechy składkę i jeszcze 3 grzyby wam zostają na tygrysa/raptora plus wydropione grzyby dla was..
tadam !
Admin
Ja się postaram.
Ze-Mnie-Prawie-Są-Ludzie
Myślę, że dam radę wpłacać
Ostatnio edytowany przez Tenas (2010-09-13 14:29:08)
Klanowicz
U mnie sprawa wygląda prosto, co miesiąc 22 zł się wyda i już. Aż taki biedny nie jestem. Piwo na imprezie zazwyczaj kosztuje 10 więc wystarczy ze 3 razy przyjechać ze swoim i już
A na poważnie, pracuję, dwóch dych nie poskąpię.
Dlaczego dwóch pytacie?
Bo mój brat też zostaje!
ku chwale Ghost Division!
Oficer LaCroix
Klanowicz
Pomysł wcielę w życie osobiście ]:-> niezwłocznie po moim powrocie także.. możecie już zacząć odkładać grzyba xD a właśnie o wszystkim jak wcześniej poinformuję całą gildię in game forum zapewne nie wszyscy czytają.. na pewno nie wszyscy się tutaj udzielają
brak nieporozumień i niedomówień z głowy
Klanowicz
I tak powinno być!
Gość
No to jka to wejdzie w życie to na pewno kilka osób sie pożegna z tą gildią
Klanowicz
Też popieram
Klanowicz
Nie znajdą gildii która nie potrzebuje grzybów i jednocześnie chce się rozwijać. Jak ktoś sępi na jednego grzyba tygodniowo to trudno, pożegnamy się.
powinno być wprowadzone te wpłacanie grzybków
a kto nie chce kupować to przecież co jakiś czas wpada w misjach
powinno być minimum 1 grzybek na 2 tygodnie
Klanowicz
Jeden grzyb na tydzień to też nie jest dużo. W ciągu tygodnia na pewno każdemu co najmniej jeden wpadnie. Ja w poprzednim tygodniu znalazłem 8.
A wpłaty grzybów zostaną wprowadzone tak jak pisał Krawecki od października.
Bójcie się kłamcy i wyzyskiwacze naszej gildii. Wasz czas dobiega końca.
Klanowicz
I nadszedł czas na zrobienie porządku już klecę oficjalną wiadomośc :>